top of page
pexels-singkham-1108572.jpg

Energy ROCCs!

Het is begin februari als we met vier oud-collega’s een biertje drinken. De energietransitie is in volle gang, overal om ons heen starten mooie initiatieven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tegelijkertijd gaan er ook zaken moeizaam. Het net is voller dan ooit en het verkrijgen van een netaansluiting heeft nog nooit zo lang geduurd. We kijken elkaar aan. Nederland heeft een koplopersrol in de energietransitie en tegelijk kan er nog zo veel meer! Daar waar het dreigt vast te lopen wordt het echt interessant. Oplossingen liggen in samenwerking, delen, plannen en inzicht in elkaars belangen. We dromen over ons eigen adviesbureau, een bureau gespecialiseerd in transities en dan met name de energietransitie. Met onze expertise kunnen we het gehele traject van advies tot en met implementatie bieden.

Wij zijn in staat om gebruik te maken van de kansen in de energietransitie: Realise Opportunities. 

​We zijn in staat om verandering te brengen in de realisatie ervan: Create Change. 

“In april komt het besluit: we doen het gewoon! Realise Opportunities, Create Change. Dat is wat we doen, dat is hoe we de energietransitie kunnen helpen. ”

Dat doen we door onze kennis van energie-infrastructuur, wetgeving, energyhubs, samenwerkingsvormen, congestie en noem maar op. En wat gaan we dan doen?

Inspiratie

Wij creëren een onderscheidende visie door het samenbrengen van ideeën, expertise en innovaties. Mensen komen in beweging doordat we ze onderdeel maken van het aantrekkelijke toekomstbeeld.

Samen

We vormen een team met de partijen waar we mee werken en steunen elkaar waar nodig. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor het behalen van het resultaat waarmee elke partij tevreden is.

Impact

Wij kiezen voor de opdrachten die het verschil maken, zowel voor onze klanten als de maatschappij. Met onze solide aanpak zorgen we dat de door ons geleverde waarde blijvend en bewijsbaar is.

Wij zijn begonnen, ROCC is begonnen. Wij hebben heel veel zin om samen met u de energietransitie die belangrijke stap verder te brengen. Dus, waar wachten we op? Let’s ROCC!

Ontdek onze andere verhalen

bottom of page