top of page
Eren-website_edited.jpg

"Helping organizations understand and realise their goals"

  • LinkedIn profiel Rick

Eren Yildirim

Leren van andere sectoren versnelt de energietransitie 

Als ik naar mijn kinderen kijk, voel ik de verantwoordelijkheid om hen een wereld achter te laten waarin ze kunnen opgroeien en floreren. Dit gevoel van urgentie drijft me om een actieve rol te spelen in de energietransitie. Als adviseur streef ik met mijn bijdrage aan de energietransitie naar een betere toekomst voor de volgende generaties. 

Op het gebied van de energietransitie kan ik mijn kennis en ervaring uit andere sectoren goed inzetten om bedrijven en organisaties te begeleiden naar een duurzamere toekomst. Ik ben sterk resultaat gericht en vind het fijn om samen met opdrachtgevers doelen te bepalen en deze te behalen. Ik zie mijzelf als een facilitator van verandering, iemand die anderen inspireert en motiveert om actie te ondernemen. Daarnaast houd ik goed overzicht van hoe situaties ontwikkelen en kan ik de kern van problemen snel identificeren en aanpakken.

De energietransitie mag dan een uitdaging zijn, maar ik ben vastberaden om opdrachtgevers en zijn stakeholders te helpen om hun doelen te begrijpen en deze doelen te behalen. Samen met mijn collega’s binnen ROCC zijn wij toegewijd aan het bouwen van een duurzame toekomst voor de volgende generaties.  

Eren's kennis en ervaring

  • Ervaring met organisatievormen in een technische omgeving waarbij de oplossing te vinden is o.b.v. mens, techniek en data, zoals het opzetten van datagestuurde assetmanagement omgevingen. 
     

  • Vormgeven van nieuwe afdelingen binnen assetmanagementorganisaties op basis van veranderende doelen. 
     

  • Organisatie-brede implementatie van nieuwe initiatieven op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en energie. 
     

Eren is van oorsprong technisch bedrijfskundig ingenieur en heeft een brede ervaring in verschillende sectoren. Voor zijn CV, zie zijn LinkedIn-pagina. Meer weten? Neem contact op!

bottom of page