top of page
Rocc SHH_0075.jpg

"Fueling change in the energy transition through understanding, curiosity, and clear goals"

  • LinkedIn profiel Hidde

Hidde van der Linden

Begrip van gedrag en keuzes is de stap naar versnelling in de energietransitie

Met mijn afstudeeronderzoek richtte ik me op het beter begrijpen van het gebruik van deelauto’s en wat voor impact verschillende gebruikersprofielen hebben op ons vervoerssysteem en de publieke ruimte. Door het begrijpen van keuzes en gedrag van mensen worden betere en effectievere maatregelen zichtbaar, die weer een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld van morgen. En deze wereld van morgen is wat mij drijft om zelf die positieve bijdrage te leveren.

 

Mijn positief-kritische houding en drang om zaken volledig te begrijpen zorgen ervoor dat ik de juiste vragen stel en gestelde doelen niet uit het oog verlies. Door de juiste doelen te bepalen en voor ogen te houden ben ik van mening dat ik de energietransitie succesvol kan versnellen.  

 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het hockeyveld of ergens in de polder op de racefiets waar ik geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft. 

Hidde's kennis en ervaring

  • Ervaring met data-gedreven onderzoek, opstellen van rapportages en  project management

  • Kennis over vervoersystemen, specifiek over OV-systemen en deelmobiliteit

  • Ervaring in mobiliteitssector, zowel bij adviserende als uitvoerende partijen. 

Hidde heeft een master in Transport, Infrastructure and Logistics van de Technische Universiteit Delft en zet zich in voor een duurzamere toekomst voor iedereen. Voor zijn CV, zie zijn LinkedIn-pagina. Meer weten? Neem contact op!

bottom of page