top of page

Vacature

Junior Consultant Energietransitie

Hallo aanstaande ROCC-star! 

Ben jij een pas afgestudeerde met 0-2 jaar werkervaring? Sta je te popelen om jezelf te ontwikkelen tot een topconsultant? Wil je met jouw betrokkenheid bijdragen aan een duurzamer Nederland? Lees dan verder, want bij ROCC bieden we jou de kans om je consultancy skills te ontwikkelen terwijl je echte impact maakt.

 

"Werk samen met je collega's aan de energietransitie bij zowel overheden, netbeheerders als energiegebruikers!"
pexels-fauxels-3184292.jpg

Wat kun je verwachten? 
Bij ROCC werk je aan één van de grootste huidige uitdagingen: de energietransitie!
Als junior ROCC-star ga je samen met je collega’s werken in verschillende opdrachten. Onze opdrachtgevers zitten in zowel de publieke als private sectoren. Denk aan logistieke vervoerders, OV-partijen, gemeenten, netbeheerders en samenwerkingsverbanden. Aan wat voor opdrachten moet je dan specifiek denken? Het maken van de plannen voor het elektrificeren van een logistieke partij, het ontwikkelen en implementeren van de energiestrategie voor een OV-partij en het opzetten van een werkwijze hoe lokale overheden energy hubs kunnen initiëren. 

 

Binnen deze opdrachten zet jij doelen om in concrete resultaten, en kom je in een dynamische omgeving te werken waar je afwisselend desk research doet, inhoudelijk meedenkt aan de best passende oplossingen voor vraagstukken van de klant, meetings plant, presentaties (mede) opstelt voor directieleden, interviews afneemt en notuleert, en workshops (mede)begeleidt. 

Samen met ervaren adviseurs stel je een plan op dat aansluit bij jouw vaardigheden en ambitie. Zo bieden we jou een steile leercurve, waarin je professioneel als consultant groeit.
 

Jouw profiel
Je hebt al enige kennis en ervaring binnen de energietransitie, of je bent bereid je hierin te verdiepen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk daarnaast ben je nieuwsgierig en leergierig. 
Verder beschik je over:
•    Een relevante afgeronde WO-opleiding;
•    De ambitie om snel je consultancy vaardigheden te versterken;
•    Een proactieve houding om verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te pakken.

Ons aanbod
Bij ROCC creëren we een omgeving waar kennis en consultancy centraal staan, en we belonen jouw inzet met een marktconform salaris. We streven naar flexibiliteit en vrijheid, zodat jij jouw eigen balans tussen werk en privé kunt vinden. Daarnaast bieden we:
•    Uitdagende consultancy projecten voor diverse opdrachtgevers;
•    Talrijke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zoals trainingen, expertmeetings, themadagen en coaching;
•    Een hecht team met korte communicatielijnen en openheid;
•    Een enthousiaste groep collega's die in dezelfde sector actief zijn als jij.

Interesse? 
Kun jij je vinden in deze uitdaging en wil je meer weten? Neem snel contact op met Eren Yildirim (Partner) via 06-51261659 of eren.yildirim@rocc.nl. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een duurzame toekomst! 

Acquisitie o.b.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd. 
 

bottom of page