top of page

Medior Consultant Energietransitie

"Werk samen met je collega's aan de energietransitie bij zowel overheden, netbeheerders als energiegebruikers!"

Hallo aanstaande ROCC-star!

Sta je te popelen om jezelf verder te ontwikkelen tot een topconsultant? Wil je met jouw betrokkenheid bijdragen aan een duurzamer Nederland? Lees dan verder, want bij ROCC bieden we jou de kans om je consultancy vaardigheden verder te ontwikkelen terwijl je echte impact maakt.

Wat kun je verwachten?

image.png

Bij ROCC werk je aan één van de grootste huidige uitdagingen: de energietransitie! 
Als ROCC-star werk je samen met je collega’s in verschillende opdrachten. Onze opdrachtgevers zitten in zowel de publieke als private sectoren. Denk aan logistieke vervoerders, OV-partijen, gemeenten, netbeheerders, de overheid en samenwerkingsverbanden. Aan wat voor opdrachten moet je dan specifiek denken? Het maken van de plannen voor het elektrificeren van een logistieke partij, het ontwikkelen en implementeren van de energiestrategie voor een OV-partij en het opzetten van een werkwijze hoe lokale overheden energiehubs kunnen initiëren.  

Als eindverantwoordelijke binnen deze opdrachten zet jij doelen om in concrete resultaten, en kom je in een dynamische omgeving te werken. Je weet focus te houden op de scope van je opdracht en bent in staat om teamgenoten en stakeholders hierin mee te nemen. Afhankelijk van het type opdracht en je ervaring kan je zelfstandig worden ingezet of in teamverband met collega’s werken aan een opdracht. Naast het werk bij de klant ben je ook sparringpartner voor collega’s en genereer je nieuwe commerciële mogelijkheden. Ook heb je een leidende rol in interne events, zoals visiedagen, assessments met kandidaten en het geven van masterclasses. 

Naar welk profiel zoeken we?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de energietransitie, je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk daarnaast ben je nieuwsgierig en leergierig.  

 

Verder beschik je over: 

 • Een relevante afgeronde WO-opleiding; 

 • De ambitie om je consultancy vaardigheden verder te versterken; 

 • Relevante kennis van de Nederlandse energiesector en de wil om die verder te ontwikkelen;

 • Een proactieve houding om verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te pakken;

 • Drive om het verschil voor ROCC en onze klanten te maken;

 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.

Wat ROCC jou kan bieden

Bij ROCC creëren we een omgeving waar kennis en consultancy centraal staan, en we belonen jouw inzet met een marktconform en transparant salaris. We streven naar flexibiliteit en vrijheid, zodat jij jouw eigen balans tussen werk en privé kunt vinden.

Daarnaast bieden we:

 • Uitdagende consultancy projecten voor diverse opdrachtgevers; 

 • Talrijke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zoals trainingen, expertmeetings, themadagen en coaching; 

 • Een hecht team met korte communicatielijnen en openheid; 

 • Een enthousiaste groep collega's die in dezelfde sector actief zijn als jij;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met daarin ook een budget voor je sportschoolabonnement en de optie om een maatschappelijk onderwerp te sponseren.  

Bij interesse, neem contact op met Eren Yildirim (zie hieronder), en dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een duurzame toekomst!  

Interesse? Wil je meer weten?

Neem contact op met Eren Yildirim.
bottom of page