top of page
Image by Jurriaan

Nieuwe energie van ervaren experts

De energietransitie is in volle gang. Met alle specifiek eigen kansen en uitdagingen voor overheden, netbeheerders en bedrijven. Juist in dat krachtenveld maakt ROCC impact. Door vanuit onze ervaring, expertise en onze heel eigen kernwaardengedreven werkwijze samen met de markt tot passende oplossingen te komen voor de energietransitie.

Onze historie

ROCC solid, ROCCstars, betROCCen… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. ROCC (spreek je dus uit ‘rock’) staat voor Realise Opportunity & Create Change. Waarom? Omdat dit de twee punten zijn die we met onze klanten willen bereiken. Kansen helpen verzilveren en verandering creëren. En dat lukt alleen met solide advies (en implementatie).

Groepsfoto2_edited_edited.png

Hoe we hier gekomen zijn? In april 2023 zijn Rick, Eren, Rein en Rogier samengekomen om ROCC op te richten. Allen gedreven door hun eigen ervaringen in de energiesector en aanpalende sectoren. Vier verschillende personen met ieder zijn eigen talenten, krachten en ideeën. Alle vier vol overtuiging dat de energietransitie sneller en effectiever kan. Sneller en effectiever moet. Dat kan: door hun krachten te bundelen tot ROCC.

Onze visie

We zijn onderweg naar een mooiere wereld waarin basisbehoeften zoals energie en mobiliteit zijn geregeld en we op een duurzame manier met onze wereld om gaan. Dat gaat niet zomaar vanzelf, daar zijn grote veranderingen voor nodig.

Deze energietransitie is, inmiddels, alom bekend. De impact van deze transitie is echter voor iedereen anders. De energietransitie biedt overheden, bedrijven en netbeheerders ieder voor zich unieke kansen. Maar stelt hen ook voor specifiek eigen substantiële uitdagingen. Om voor allen de juiste oplossingen te vinden, moeten we zowel de kansen als de uitdagingen uiterst gericht benaderen. Want alleen dan brengt de energietransitie ons de gewenste wereld.

Onze missie

Wij realiseren de energietransitie samen met onze klanten. De oplossingen voor hun kansen en uitdagingen creëren wij, van visie tot en met implementatie. Dit doen we door onze expertise en kernwaarden gedreven aanpak in te zetten op een volledig op de behoefte toegesneden wijze. Daarmee maken we echt impact, samen met onze klanten, op de wereld van vandaag en morgen. 

Onze kernwaarden gedreven aanpak

Onze bijdrage aan een betere wereld

Drijfveer in ons werk is dat we bijdragen aan een betere wereld. Dat begint met het vinden en uitvoeren van opdrachten die bij ons passen, die naadloos aansluiten op onze missie en visie. Bovendien koppelen we alles wat wij doen ook aan de volgende Sustainable Development Goals:

  • Goal 7 - betaalbare en duurzame energie

  • Goal 9 - industrie, innovatie en infrastructuur

  • Goal 11 - duurzame steden en gemeenschappen

  • Goal 17 - partnerschap om doelstellingen te bereiken

Ontdek onze ROCC-stars

Ook beginnen bij ROCC?

Bekijk de carrièremogelijkheden.
bottom of page