top of page

Thomas Lubbers

"To take the energy transition further we should build bridges, instead of walls"

  • LinkedIn

Samenwerking concretiseren om gezamenlijk te bouwen aan de energietransitie 

Rocc SHH_0050.jpg

Hoe kan een bedrijf individueel de uitdagingen van de energietransitie aanpakken? Waar moeten ze beginnen? In mijn optiek sowieso niet alleen. Deze bedrijven zijn decennialang gewend geraakt aan een energievoorziening die vanzelfsprekend was en weinig aandacht nodig had. Ze beschikken daarom niet zelf over expertise en capaciteit om deze complexe uitdaging individueel aan te pakken. Daarom is het essentieel om de krachten te bundelen, omdat juist samen deze bedrijven het verschil kunnen maken.

Met mijn expertise in het creëren van draagvlak op bedrijventerreinen, het ontwikkelen van strategieën met behulp van designmethodes en een gebruikersgericht perspectief, werk ik aan het opbouwen van kwalitatieve ecosystemen op bedrijventerreinen. 

In mijn vrije tijd kun je me vaak vinden in de squashclub, Nederland verkennend op cultureel gebied of ben ik bezig met cinematografie.

Thomas' kennis en ervaring

  • Het opbouwen van draagvlak voor collectieve oplossingen op bedrijventerreinen door de belangen en risico's inzichtelijk te maken voor verschillende handelingsscenario’s 

  • Het creëren van innovatieve visies en strategieën op basis van trendanalyses op zowel technisch als sociaal vlak.

  • Het vermogen om bruikbare tools te ontwikkelen om complexe vraagstukken op een praktische manier aan te pakken.​​

  • Thomas is van oorsprong een Strategisch Product Ontwerper (TU Delft) en heeft zich gespecialiseerd in het opbouwen van draagvlak op bedrijventerreinen tijdens zijn afstudeerproject en zijn projecten bij ROCC. Voor Thomas zijn CV, zie zijn LinkedIn-pagina. Meer weten? Neem contact op!

Ontdek onze andere ROCC-stars

Ook beginnen bij ROCC?

Bekijk de carrièremogelijkheden.
bottom of page